........................Acesta este un magazin in constructie - nu va fi onorată nicio comandă! ..............................Va rugam reveniti.

PMS International – înființată în 2003

DESPRE NOI

PMS International este o companie cu peste 20 de ani de experiență în comercializarea profilelor din PVC și aluminiu, precum și a accesoriilor asociate. Înființată ca o afacere de familie, ne-am consolidat pe piață prin calitatea produselor și serviciilor oferite.

Fabrica noastră din județul Bacău produce tâmplărie din PVC și aluminiu de înaltă calitate, utilizând profile de renume precum Sunny Plast și Etem. Utilizăm tehnologii avansate pentru a îndeplini standardele industriei și oferim soluții personalizate pentru diverse proiecte.

Pe lângă produsele fiabile, oferim și prețuri competitive. Ne propunem să fim partenerul dumneavoastră de încredere, furnizând consultanță specializată pentru alegerea produselor adecvate nevoilor dumneavoastră.

De asemenea, comercializăm o gamă largă de produse, de la șuruburi la utilaje pentru fabricarea tâmplăriei. Suntem capabili să aducem orice produs necesar pentru tâmplărie, pe bază de comandă, asigurând accesul la toate materialele și echipamentele necesare.

Cu puncte de lucru în Roman, Piatra Neamț, Vaslui, Onești și sediul principal în Bacău, suntem mereu aproape de clienți și răspundem prompt și eficient cerințelor acestora. Indiferent dacă ne vizitați site-ul sau ne contactați la depozit, veți beneficia de servicii de calitate și produse de încredere.

Back to Top
Product has been added to your cart