Profile Aluminiu

Detinem in stoc profile diverse de aluminiu achizitionate de la lideri mondiali in vanzari. Sistemele care sunt proiectate azi in mod exclusiv de catre departamentul de cercetare si dezvoltare al companiei unde sunt studiate diferite aplicatii ale sistemelor si diferite operatii de asamblare, precum si proiectarea si utilizarea acestora. Aici sunt proiectate si testate profilele si se realizeaza controlul final al produselor inainte de a fi lansate pe piata.

Sistemele de profile din aluminu sunt acreditate cu certificare ISO 9001, care garanteaza inalta calitate a produselor sale. Vopsirea electrostatica este acreditata cu Certificatul International de Calitate QUALICOAT. Sistemele sociale au fost certificate de laboratoare aprobate de catre Uniunea Europeana.

Sisteme glisante

Sunt ideale pentru apartamente si aplicatii calsice, sunt sisteme pentru usi si ferestre glisante cu dimensiuni normale care ofera un rezultat estetic si functional perfect, asamblare usoara si cost redus. Este ideal pentru apartamente noi si pentru imbunatatiri in constructii vechi, sunt  ideale pentru toate aplicatiile arhitectonice, este un sistem complet pentru fereste cu deschidere simpla si basculanta, usi interioare, exterioare si vitrine. Curbe elegante si netede de linie exterioara si estetica care nu se demodeaza. Asamblarea este simpla si usoara. Sistemele au fost certificate cu optime rezultate pentru etansietate, rigiditate si rezistenta la presiunea vantului.

Sisteme cu bariera termica

Sunt ideale pentru constructii exterioare, este un sistem pentru ferestre cu deschidere simpla si basculanta, usi exerioare si vitrine. Design curbat si elegant , potrivit cu toate tipurile de aplicatii. Este un sistem cu standarde inalte care ofera o protectie ideala la frig, la caldura, precum si la zgomot, asigurand conditii ideale in spatiile interioare.Sunt ideale pentru aplicatii de izolare termica si acustica de inalta exigenta, este un sistem cu standarde inalte si termoizolare mai mare, care ofera cea mai buna protectie la frig, caldura, precum si la zgomot,asigurand conditii ideale in spatii interioare.

Avantajele profilelor de aluminiu

Cei care au folosit aceste sisteme au remarcat care este cea mai buna solutie pentru cei care au exigente inalte privind sistemele de aluminiu folosite in constructiile lor, oferindu-le solutii tehnice si estetice perfecte.

Ieftin

Reducerea substantiala a cheltuielior de incalzire si a emisiei de substante nocive;durata de viata , de minim 40 ani, garantata de producator;siguranta data de rezistenta proprie a profilelor. In plus, se pot monta elemente suplimentare in rama ferestrei, incuietori si feronerie de siguranta;confort si liniste prin izolare fonica, pana la 38dB, in functie de dimensiuniea puntii termice;eliminarea pentru totdeauna a cheltuielilor pentru vopsit, intretinerea lor facandu-se doar prin spalarea cu apa si detergent;   Intretinere usoara: tamplaria din profile de aluminiu prezinta caracteristici fizico-mecanice care le asigura siguranta in exploatare;originalitate prin diferite culori si forme ale profilului; ecologie: folosindu-le, menajati resursele naturale si contribuiti la reducerea poluarii mediului inconjurator; rezistenta la intemperii. Retetele speciale folosite garanteaza o rezistenta deosebita la intemperii si imbatranire, chiar si in cazul unor conditii climatice externe;etansare. Etanseitatea partilor mobile cat si a geamurilor in rame se realizeaza printr-un sistem special de garnituri EPDM, astfel ca in cazul profilelor cu rupere de punte termica se obtine un coeficient de transfer termic foarte redus.